У Москві з нагоди "псевдореферендумів" готують великий мітинг - "масовка" вже прибула (ФОТО)

У росії готують помпезний захід у Москві, в якому не виключається участь диктатора путіна у зв'язку із закінченням фіктивних "референдумів" на окупованій частині територій України, - пишуть росЗМІ.

Попередньо мітинг відбудеться 30 вересня, навіть раніше, ніж законодавча влада РФ проголосує за вступ частин Запорізької та Херсонської областей, а також квазіреспублік "ДНР" та "ЛНР" до РФ.

Зазначається, що серед місць, де він може пройти – Червона площа, а на мітингу може виступити путін.

Цього ж дня може бути підписано договір про "входження" окупованих територій України до складу росії.

У росЗМІ пишуть, що мітинг може пройти на Манежній, Червоній площі чи Василівському узвозі – всі основні вулиці у цьому районі будуть закриті для руху з 6 ранку 30 вересня і до "закінчення заходу".

Зазначимо, що в соцмережах сьогодні ввечері з'явилося фото гауляйтерів, що прибули до Москви і ватажків окупованих росією українських територій.

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті