У Москві на дитячому фестивалі подарують медалі з "уламків НАТОвських боєприпасів"

У Москві на дитячому фестивалі з карате підготували медалі з «уламків НАТОвських боєприпасів», які виготовили ковалі окупованого Донецька, повідомляє 25 грудня телеграм-канал "Осторожно, Москва".

"Сьогодні в московському центрі бойових мистецтв на Варшавському шосе проходить Всеросійський фестиваль кіокусінкай. У ньому беруть участь діти 10-15 років із різних регіонів країни. За словами очевидців, на турнірі помітили медалі із символікою V та Z, також на них написано, що вони " виготовлені ковалями Донецька з уламків НАТОвських боєприпасів", - йдеться у повідомленні.

"Нагородження за призові місця буде звичайними медалями, а ці - всім, як учасникам турніру", - розповіли присутні на дитячому спортивному фестивалі.

Статті

Луганськ
29.05.2024
10:47

 Безсоромниця. Луганський щоденник

Є ті, хто примудряється заочно оформляти українські пенсії та заново перераховувати російські за 6000 рублів незалежно від результату. На попит знайдеться пропозиція.
Світ
28.05.2024
08:27

«Якщо Путін захоче повернути Януковича на царство, все можливо». Російські ЗМІ про Україну

Усім відомо, що термін його легітимності як президента не закінчився, а був перерваний державним переворотом в Україні. Появу Януковича в розпал переговорів Путіна і Лукашенка не змогли проігнорувати навіть українські політики, які почали просто...
Донбас
26.05.2024
18:29

Ближче ніж на 100 метрів до кордону з Росією наближатися заборонено. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу іноді з гордістю, іноді з натяком на сум визнавали, що анексовані території «ДНР/ЛНР», які РФ всупереч міжнародному праву чомусь називає «повноправними суб'єктами Федерації», як і раніше, російські можновладці...
Всі статті