У Маріуполі зростає невдоволення громадян окупаційною владою

У Маріуполі місцеві мешканці все більше обурюються діями окупаційної влади. Про це заявив радник мера міста Петро Андрющенко у своєму телеграмі.

За словами чиновника, головною причиною обурення жителів Маріуполя стали постійно проблеми із питною водою та їжею. 

"Зростає незадоволення маріупольців щодо відношення окупантів до їх потреб. Гуманітарна допомога - знов головне джерело їжі для більшості. По-перше, заробітної платні та пенсій, які окупанти почали давати, не вистачає навіть на мінімальний рівень життя людей. Навіть при звільненні від оплати комунальних послуг (якщо це взагалі послуги) та проїзду транспортом. По-друге, розкрадання гуманітарки родиною Іващенко і кураторами від росії, призвели до логічних наслідків - її не вистачає на реальних людей. Щоденні черги на пеклі навіть без води. Черга аби записатись в чергу, черга аби отримати по запису в чергу. Прояви незадоволнення все агресивніщі. Скоро маріупольці почнуть бити колаборантів в прямому сенсі. І це достатньо справедлива кара з огляду на ситуацію", - написав Петро Андрющенко.

Як повідомлялося у п'ятницю, 22 липня, рашисти заборонили в'їзд та виїзд з Маріуполя протягом усіх вихідних

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті