У Лимані на Донеччині ексгумували тіла 35 військових та 152 цивільних (ФОТО)

У деокупованому Лимані на Донеччині ексгумували тіла 35 військових та 152 цивільних станом на 17 жовтня. Про це повідомила пресофіцерка поліції Донецької області Олександра Гаврилко, - пише Телеграм-канал "Оперативний ЗСУ".

"Тіла 34 військовослужбовців ЗСУ були ексгумовані в Лимані, також за останню добу тіло ще одного військовослужбовця, але це була окрема могила на території міста", – сказала Гаврилко.

Уточнюється, що 152 цивільні ексгумовані – це тіла і з масових, і з поодиноких поховань.

Підкреслюється, що там, де були поховані воїни ЗСУ, роботи з ексгумації завершені, на місці масового поховання цивільних ще працюють експерти.

"За попередніми даними, недослідженими залишаються близько 40 могил, за добу вдається ексгумувати тіла з 12-14 поховань", – сказано в повідомленні.

Раніше повідомлялось, що поліція ексгумувала понад 120 тіл на деокупованих територіях Донеччини.

Статті

Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Донецьк
25.04.2024
10:45

Діяти та жити цікаво: Як молодь з Мирнограда розвиває громаду біля лінії фронту

Наразі у Донецькій області масові заходи заборонені, але люди потребують якоїсь розради. Творчі проекти об’єднали талановиту молодь та створили терапевтичний ефект для мешканців громади, заповнили культурну порожнечу.
Всі статті