В Луганській області окупанти поповнюють свої лави психами та вчорашніми школярами

Російські окупанти на захоплених територіях Луганської області мобілізують людей, які лікувалися через психічні розлади. Про це інформує Луганська ОВА.

Відомо, що для поповнення втрат до одного із підрозділів ворога, що діє у Сватівській громаді, надійшов резерв із числа відмобілізованих осіб. Серед новоприбулого особового складу є військовослужбовці, які проходили лікування та реабілітацію через психічні розлади.

Крім того, аби залатати діри в піхотних підрозділах, загарбники готують нову хвилю мобілізації у так званій "ЛНР". Із червня вони сподіваються отримати додатковий резерв живої сили у вигляді школярів, яким виповниться 18 років, а також випускників вищих навчальних закладів, наголосили в обладміністрації.

"Тих, кого кілька місяців тому направили довчитися у виші, влітку можна буде повернути на фронт. Якщо вдало захистять дипломну роботу", - зауважили в ОВА.

Статті

Країна
18.04.2024
09:14

Закон про посилення мобілізації: основні положення

"Це було дуже несподівано. Поки що ми на всіх ефірах і в соцмережах розповідали, що це закон про справедливість, про демобілізацію, головну норму просто вирішили прибрати. Кажуть, що це був чіткий ультиматум від Генерального штабу. У приватних...
Країна
17.04.2024
10:00

Формування збройних сил та мобілізація в Україні. Як це було в минулому

Битва ж за Україну була виграна значною мірою завдяки перемозі більшовиків на ідеологічному та інформаційному фронтах. Саме це, вкупі з мобілізаційними можливостями Червоної Армії, неперевершеною жорстокістю до противника, здатність йти до перемоги...
Світ
16.04.2024
10:17

«Енергійний контрудар може стати джокером у рукаві Сирського». Російські ЗМІ про Україну

"Загальна оцінка українських резервів приводить до висновку: наявних сил і засобів командуванню ЗСУ не вистачить для проведення стратегічного наступу. Але їх достатньо для енергійного контрудару оперативного масштабу на одному напрямку".
Всі статті