В "ЛНР" публічно визнали, що у їхніх "військовослужбовців" є заборгованість із зарплати як мінімум з 2022 року

Так звана "влада" "ЛНР" публічно визнала, що у їхніх "військовослужбовців" є заборгованість із зарплати щонайменше з 2022 року. Про це заявила "депутат народної ради ЛНР" Ольга Кобцева 25 травня, пишуть окупаційні ЗМІ.

"Депутат роз'яснила порядок отримання військовослужбовцями заборгованості із зарплати", – ідеться в повідомленні.

Уточнюється, що Кобцева отримала звернення, пов'язані з наявними з 2022 року заборгованостями перед "військовими ЛНР".

За словами Кобцевої, "...документи для отримання заробітної плати за 2022 рік можна надати і заробітну плату отримати". Із цією метою для початку вона пропонує звертатися до своєї військової частини, потім – якщо отримано відмову або частина розформована – до "фінансової служби військової частини" за конкретною адресою. А якщо і там буде отримано відмову – знову "на прийом" до самої Кобцевої.

Раніше повідомлялося, що в польових таборах на Луганщині росіяни тримають у "резерві" вже понад 800 заарештованих місцевих і зеків із РФ.

Статті

Світ
16.04.2024
10:17

«Енергійний контрудар може стати джокером у рукаві Сирського». Російські ЗМІ про Україну

"Загальна оцінка українських резервів приводить до висновку: наявних сил і засобів командуванню ЗСУ не вистачить для проведення стратегічного наступу. Але їх достатньо для енергійного контрудару оперативного масштабу на одному напрямку".
Донбас
14.04.2024
18:21

Нове видання обіцяє жителям "ДНР/ЛНР" новини про кішку, яка народила кошенят, і нефарбований паркан. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу були традиційно нудними. Численні близькі до місцевої влади Телеграм-канали слідом за офіційними джерелами масової пропаганди цитували політиків чужої країни і на честь 12 квітня тиражували нічим не підкріплені...
Країна
12.04.2024
15:51

Іпотечна програма "єОселя": шанс на житло, який не всім по кишені

Головна особливість програми – це можливість придбати житло в іпотеку під 3-7% терміном на 20 років з мінімальним внеском 20%. Подібних умов ще ніколи не було на іпотечному ринку України, тому не дивно, що програма користується популярністю.
Всі статті