В Києві встановлять ялинку незламності - Кличко

У столиці на Різдвяні свята встановлять ялинку незламності, на яку розмістять тисячу жовто-блакитних куль, 500 голубів миру та енергоощадні гірлянди, а також поряд можна буде підзарядити гаджети. Про це написав у Телеграм мер Києва Віталій Кличко 30 листопада.

"У столиці цього року встановимо таку символічну ялинку незламності. Встановимо головну ялинку, як і зазвичай, на Софійській площі. Місто не витрачатиме коштів, новорічну красуню та прикраси для неї надасть бізнес та меценати", - написав міський голова столиці.

Цьогоріч головна ялинка країни буде штучною. 12-метрову красуню прикрасять синіми й жовтими кульками, прикрасами у вигляді голубів миру та енергоощадними гірляндами, які світитимуться від генератора. Повідомляється, що цей генератор бізнес, який надав прилад, передасть військовим.

Крім того, для містян та гостей столиці неподалік від ялинки встановлять точки для підзарядки гаджетів.

"Оздоблена ялинка буде прикрасами минулих років. 1000 іграшок, а саме кулі синього та жовтого кольорів, а також 500 білих голубів надасть компанія "Глобал Декор". Нижня частина ялинки буде оформлена стендами з прапорами країн, які допомагають Києву впоратися з викликами та наслідками війни", - додає мер.

А верхівку святкової ялинки незламності прикрасить герб України.

Масових розважальних заходів, фуд-кортів, ярмарків, атракціонів на Софійській площі не буде.

Нагадаємо, що раніше Кличко заявив, що у Києві буде багато ялинок на зло ворогам.

Статті

Світ
23.04.2024
17:26

«Брати приклад із Леніна і змінити, нарешті, внутрішню політику». Російські ЗМІ про Україну

У такий гарний весняний день навіть не хочеться писати про цей цирк виродків під назвою "конгрес США", але кілька важливих тез по суботньому голосуванню все ж таки окреслимо...
Донецьк
22.04.2024
18:04

ВЕЗ і криза довіри. Донецький щоденник

З усього обіцяного раніше вдалося реалізувати лише одне – «приєднання» до РФ. Та й то якось кособоко: начебто всіх обрусили, тобто видали паспорти з курками, але за фактом «руськими» жителі «ДНР» вважаються виключно у своєму зоопарку.
Донбас
21.04.2024
19:30

"Будуть руйнуватися українські міста, територія України все більше ставатиме диким полем". Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу, у повній відповідності до кремлівських методичок, "переживали" за подальшу долю України, раділи відсутності у ЗСУ західної допомоги, а коли палата представників Конгресу США все ж таки проголосувала за...
Всі статті