У Кремлі відреагували на запровадження стелі цін на газ країнами ЄС

Росія вважає плани Євросоюзу щодо запровадження максимальної вартості газу неприйнятними та обіцяє підготувати відповідь Про це повідомляють російські ЗМІ з посиланням на заяву прес-секретаря президента РФ Дмитра Пєскова.

"Тут принципи ті самі. Це порушення ринкового процесу ринкового ціноутворення, посягання на нього. Будь-які посилання на стелю неприйнятні. Буде потрібен час, щоб ретельно зважити за і проти. Трохи-трохи затягнувся процес щодо нафти", - заявив він.

Водночас Пєсков зазначив, що реакція в разі введення обмежень буде такою самою, як і з нафтою.

Нагадаємо, раніше країни Євросоюзу погодили граничну ціну на газ.

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті