У Краснодарі на знак протесту проти війни наклав на себе руки репер Walkie

У російському Краснодарі 30 вересня наклав на себе руки реп-артист Іван Петунін, який виступав під сценічним псевдонімом Walkie. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Згідно з повідомленням, Петунін залишив відеопослання, в якому заявив, що не готовий йти на війну та вбивати людей. Walkie викинувся із вікна своєї квартири.

У відео, яке він записав перед самогубством, Walkie розповідає, що ухвалив фатальне рішення через оголошення в росії часткової мобілізації. Він також повідомив, що всі сім місяців від початку озброєного вторгнення росії в Україну йому "було дуже боляче".

Walkie дотримувався пацифістських позицій і не хотів брати до рук зброю. Співак розповів, що у нього є відстрочка від призову за станом здоров'я, але він не вірить, що військкомати братимуть відстрочки до уваги, і вважає, що часткова мобілізація незабаром перетвориться на повну.

"Ми всі стали заручниками одного маніяка", - сказав Walkie.

Перед смертю репер також відправив текстове послання своїй дівчині, закликавши її зберігати пам'ять про нього та пам'ятати, що він завжди жив по совісті.

Івану Петуніну було 27 років. За півдня до смерті він виклав в інтернет свій новий альбом Walk Out Boy 3.

Статті

Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Всі статті