В Енергодарі біля Запорізької АЕС пролунали вибухи (ФОТО)

В окупованому Енергодарі поряд із територією Запорізької АЕС сьогодні вдень чулися вибухи. Про це повідомляють у телеграм-каналі "Запоріжжя.Інфо" та у сепаратистському сегменті соцмереж 20 липня.

"За атомними блоками, де розташована база росіян, пролунав вибух. Зараз звідти піднімається чорний дим. Дим майже розвіявся. Що саме трапилося – поки що невідомо", - повідомляє один із користувачів телеграм-каналу.

"Що стосується сьогоднішніх подій в Енергодар. Військові Росії намагалися збити безпілотник, особисто бачив, як безпілотник йшов на зниження, після чого був вибух. Усього за годину пролунало 4 вибухи, пожежники виїхали на ліквідацію наслідків", - пише інший городянин.

При цьому в сепаратистському сегменті соцмереж також швидко повідомили про вибухи біля Запорізької АЕС, що нетипово в подібних випадках. "Атакована Запорізька АЕС, територія біля АЕС, за допомогою безпілотників", - пишуть сепаратисти, розміщуючи відповідні фото.

Офіційної інформації щодо цих вибухів поки що не було.

Статті

Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Всі статті