У Донецьку піл обстріл попала ремонтна база "Геркулес – MOLOKO". Є жертви

У Ленінському районі окупованого Донецька під час обстрілу на ремонтній базі "Геркулес – MOLOKO", що трапився вчора, 12 січня, одна людина загинула та чотири поранені. Про це повідомили сепаратистські ЗМІ.

"За уточненою інформацією, в результаті обстрілу Ленінського району загинув чоловік 1975 р. н. Поранено чоловіків 1963, 1966, 1967, 1976 р. н. Пошкоджено 13 вантажних автомобілів та скління будівлі ремонтних майстерень", - повідомив  Олексій Кулемзін, який називає себе "главою адміністрації" міста.

Додамо, що перевірити інформацію в умовах війни неможливо, але нагадаємо, що у лютому 2022 року саме бойовики "ДНР" за підтримки російської армії поставили за мету вийти на кордони української Донецької області.

Як повідомлялося, українські сили оборони не ведуть вогонь та не обирають собі цілями житлові квартали чи об'єкти цивільної інфраструктури Донецька, про що заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов, коментуючи донецькі обстріли.

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті