У "ДНР" запевняють, що Пушилін не втік: із Донецька він справді виїжджав, але вже повернувся

Пропагандисти "ДНР" запевняють, що інформація про втечу ватажка "республіки" Дениса Пушиліна з окупованого Донецька не відповідає дійсності. Їхню версію тиражують сепаратистські ЗМІ.

Чутки про те, що ватажок "ДНР" на тлі наступу ЗСУ на Харківському напрямку залишив окупований Донецьк, з'явилися після записаного Пушиліним відео із салону авто. Після того, як колабораціоніст 10 вересня не з'явився на концерті в окупованому Маріуполі, де його присутність була анонсована, підозри про його "евакуацію" в бік РФ тільки збільшилися.

У відповідь на це сепаратистські пропагандисти поспішили заявити, що Пушилін перебуває на робочому місці, нібито він справді виїжджав із Донецька на небезпечну ділянку фронту, але вже повернувся.

"Деніс Володимирович Пушилін залишається на робочому місці і продовжує виконувати свої посадові обов'язки в повному обсязі. Опубліковане раніше відеозвернення Глави з автомобіля свідчать про те, що Денис Володимирович тримає ситуацію під особистим контролем - і було записано якраз у момент його повернення до Донецька після відвідування однієї з найнебезпечніших ділянок фронту", - просять окупанти вірити їм на слово.

Статті

Світ
11.05.2024
10:03

"Майбутнє українського Донбасу видається все більш похмурим". Західні медіа про Україну

...Китайці, ймовірно, вирішили, що погрози Байдена були блефом. У березні 2023 року Сі відвідав Кремль, зухвало демонструючи солідарність з Путіним. Це виявилося переломним моментом у війні Москви, фактично перетворивши конфлікт на опосередковану...
Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Всі статті