У "ДНР" прокурори-терористи попросили розстріляти полонених бійців "Азова"

Органи влади так званої "ДНР" збираються оголосити черговий "розстрільний вирок" – цього разу щодо полонених бійців "Азова". Про це повідомляють місцеві сепаратистські ЗМІ.

Так, "верховний суд ДНР" нібито сьогодні закінчив "дебати" сторін. Прокурор терористичної квазі-держави у рамках таких "дебатів" запросив розстріл для полонених українських солдатів.

Найближчим часом військовим оголосять вирок – і, швидше за все, він виявиться саме розстрільним. Самих полонених, які є бійцями підрозділу "Ведмеді", вже допитували, а процес закритий для сторонніх очей.

Так звані "слідчі" стверджували, що полонені "воювали проти ДНР, намагалися повалити конституційний лад республіки та дотримувалися нацистської ідеології". Дружина полоненого командира загону Олександра Кравцова заявляла, що її чоловік "визнав вину" під тиском.

Нагадаємо, раніше ватажок "ДНР" розповів, що іноземних захисників України страчуватимуть "через розстріл".

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті