У деокупованій Снігурівці на Миколаївщині зафіксували 320 військових злочинів окупантів

У деокупованій Снігурівці та її околицях на Миколаївщині зафіксували 320 воєнних злочинів, які вчинили росіяни. Про це 26 листопада повідомляє прес-служба Національної поліції.

"Щодня поліцейські за процесуального керівництва прокуратури проводять огляди місць подій і ретельно документують воєнні злочини військовослужбовців армії РФ та їхніх поплічників", - повідомили правоохоронці.

Поліцейські зазначають, що до них щодня звертаються понад 30 осіб, які повідомляють про злочини росіян на захоплених теренах. Найчастіше окупанти викрадали транспортні засоби та крали зброю у місцевих мешканців.

Нерідко загарбники також грабували та пошкоджували будинки місцевих жителів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російського військового засудили за вбивство мирного мешканця у Чернігівській області.

Статті

Країна
17.04.2024
10:00

Формування збройних сил та мобілізація в Україні. Як це було в минулому

Битва ж за Україну була виграна значною мірою завдяки перемозі більшовиків на ідеологічному та інформаційному фронтах. Саме це, вкупі з мобілізаційними можливостями Червоної Армії, неперевершеною жорстокістю до противника, здатність йти до перемоги...
Світ
16.04.2024
10:17

«Енергійний контрудар може стати джокером у рукаві Сирського». Російські ЗМІ про Україну

"Загальна оцінка українських резервів приводить до висновку: наявних сил і засобів командуванню ЗСУ не вистачить для проведення стратегічного наступу. Але їх достатньо для енергійного контрудару оперативного масштабу на одному напрямку".
Донбас
14.04.2024
18:21

Нове видання обіцяє жителям "ДНР/ЛНР" новини про кішку, яка народила кошенят, і нефарбований паркан. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу були традиційно нудними. Численні близькі до місцевої влади Телеграм-канали слідом за офіційними джерелами масової пропаганди цитували політиків чужої країни і на честь 12 квітня тиражували нічим не підкріплені...
Всі статті