У Чувашії "чмобики" вчинили бунт: воювати за Росію без грошей відмовляються

Мобілізовані з Чуваської республіки РФ відмовляються брати участь у війні проти України через те, що їм не виплатили одноразову грошову допомогу. Свою позицію вони озвучили у спеціальній заяві, - пишуть російські ЗМІ.

"Шановні, громадяни Російської Федерації, звертаються до Вас мобілізовані військовослужбовці Чуваської Республіки!!! Ми ризикуючи власним життям, йдемо на вірну смерть для Вашої безпеки та мирного життя! Наша держава відмовляється виплатити нам кошти у розмірі 195 тисяч рублів, які нам обіцяв наш президент Володимир Володимирович Путін!", - йдеться у зверненні.

"Заради чого тоді нам йти воювати за цю державу, залишивши свої сім'ї без підтримки?!", - риторично запитують мобілізовані.

"Ми відмовляємося від участі у Спеціальній військовій операції і добиватимемося справедливості, поки нам не виплатять кошти, обіцяні нашим урядом на чолі з президентом РФ!!", - заявляють вони про готовність вбивати українців, але за гроші, не безкоштовно.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті