У Білгородській області росіяни почали будувати "лінію оборони" (ФОТО)

На території росії окупанти почали будувати оборонні споруди в Білгородській області. Про це 22 жовтня повідомив губернатор В'ячеслав Гладков та регіональні ЗМІ.

"У районах Білгородської області розпочали встановлення захисних споруд", - заявив Гладков.

На опублікованих фотографіях видно "елементи" майбутньої оборонної лінії - йдеться про протитанкові надовби з бетону. Ці бетонні блоки викладають у дві лінії на відстані 2-3 метри одна від одної, причому без закопування в ґрунт.

Зазначається, що за спорудження цієї "лінії оборони" відповідає "вагнерівець" Андрій Богатов. За його словами, йдеться про продовження "лінії Вагнера", яку окупанти почали створювати на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей. Причому бойовики стверджують, що йдеться про створення ешелонованої оборони, і таких ліній буде кілька.

Нагадаємо, що за оцінками голови Луганської ОВА Гайдая, "лінія оборони" рашистів під Сватовим складає не "сотню кілометрів, а від сили пари".

Статті

Світ
11.05.2024
10:03

"Майбутнє українського Донбасу видається все більш похмурим". Західні медіа про Україну

...Китайці, ймовірно, вирішили, що погрози Байдена були блефом. У березні 2023 року Сі відвідав Кремль, зухвало демонструючи солідарність з Путіним. Це виявилося переломним моментом у війні Москви, фактично перетворивши конфлікт на опосередковану...
Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Всі статті