В Авдіївці на Донеччині залишається близько 2 тисяч цивільного населення, серед них 7 дітей

В Авдіївці на Донеччині залишається майже 2000 цивільного населення, серед них семеро дітей. Про це заявив голова міської військової адміністрації Авдіївки Віталій Барабаш, повідомляє ТСН.

За його словами, вже більше тижня Авдіївка з Бахмутом на одному рівні по кількості обстрілів – 250-300 за добу і до 20 авіанальотів по місту та околицях.

Барабаш зазначив, що за останні три тижні з міста виїхало 180 людей. 

Як повідомлялося, військова адміністрація евакуювала всіх дітей з міста Часов Яр на Донеччині. 

Статті

Світ
16.04.2024
10:17

«Енергійний контрудар може стати джокером у рукаві Сирського». Російські ЗМІ про Україну

"Загальна оцінка українських резервів приводить до висновку: наявних сил і засобів командуванню ЗСУ не вистачить для проведення стратегічного наступу. Але їх достатньо для енергійного контрудару оперативного масштабу на одному напрямку".
Донбас
14.04.2024
18:21

Нове видання обіцяє жителям "ДНР/ЛНР" новини про кішку, яка народила кошенят, і нефарбований паркан. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу були традиційно нудними. Численні близькі до місцевої влади Телеграм-канали слідом за офіційними джерелами масової пропаганди цитували політиків чужої країни і на честь 12 квітня тиражували нічим не підкріплені...
Країна
12.04.2024
15:51

Іпотечна програма "єОселя": шанс на житло, який не всім по кишені

Головна особливість програми – це можливість придбати житло в іпотеку під 3-7% терміном на 20 років з мінімальним внеском 20%. Подібних умов ще ніколи не було на іпотечному ринку України, тому не дивно, що програма користується популярністю.
Всі статті