Усіх чоловіків "звільнених" територій України треба відправити на фронт попереду російських військ – у РФ розповіли, як можна "спокутувати свою провину"

Російський військовий лікар-хірург Юрій Евіч заявив, що всі чоловіки на окупованих ЗС РФ територіях мають вирушити на фронт та йти в атаку попереду російських військ. Про це він розповів у ефірі одного з Телеграм-каналів.

"Нам на тій (окупованій ЗС РФ - "ОстроВ") території домовлятися можна тільки одним способом. Якщо якийсь чоловік, який живе на звільненій (окупованій - "ОстроВ") нами території боєздатний - ось тобі зброя і в атаку попереду наших військ, спокутай свою провину перед Росією", - заявив він.

Ця пропозиція обурила пропагандистів окупованого Донбасу. "Тобто те, що наші чоловіки і так 9 років борються за свободу Донбасу, при цьому закриваючи від ворога всю РФ - це нічого не означає? Ми повинні ще доводити свою вірність, підставивши свої груди під дуло ворога?!", - обурюються вони.

Статті

Країна
24.04.2024
15:26

Коли кров рятує життя: як Дніпропетровщина тримає донорський фронт

Кров – це ресурс, який неможливо замінити штучною речовиною. І від цього ресурсу залежить життя як військових, так і цивільних. Донорство вже понад два роки тримає свою лінію оборони. І нашій країні вкрай важливо перейти від стихійного донорства до...
Світ
23.04.2024
17:26

«Брати приклад із Леніна і змінити, нарешті, внутрішню політику». Російські ЗМІ про Україну

У такий гарний весняний день навіть не хочеться писати про цей цирк виродків під назвою "конгрес США", але кілька важливих тез по суботньому голосуванню все ж таки окреслимо...
Донецьк
22.04.2024
18:04

ВЕЗ і криза довіри. Донецький щоденник

З усього обіцяного раніше вдалося реалізувати лише одне – «приєднання» до РФ. Та й то якось кособоко: начебто всіх обрусили, тобто видали паспорти з курками, але за фактом «руськими» жителі «ДНР» вважаються виключно у своєму зоопарку.
Всі статті