Усі, хто від початку повномасштабного вторгнення РФ отримав звання Героя України, отримає від держави власне житло - Зеленський

Усі, хто від початку повномасштабного вторгнення росії отримав звання Героя України, отримає від держави власне житло. Про це сказав президент  Володимир Зеленський під час зустрічі з українськими військовослужбовцями, яким присвоєно звання Героя України, і родинами загиблих Героїв.

"Держава має дбати про всіх, хто її боронить, забезпечити всі їхні потреби. І мова не лише про належне оснащення та озброєння – мова й про соціальний захист та гідне забезпечення наших воїнів, наших Героїв. Так, за цією ініціативою всі, хто від початку війни отримав звання Героя України, отримують власне житло. Всі, хто, боронячи державу, став кавалером ордену "Золота Зірка". Всі без винятку" - сказав президент.

Від початку повномасштабного вторгнення звання Героя України отримали щонайменше 360 людей. 210 із них нагороджені посмертно. Під час зустрічі Зеленський вручив сертифікати 12 Героям України та 9 родинам полеглих Героїв. Сертифікати на отримання квартир вручатимуть і надалі.

Статті

Донецьк
03.05.2024
12:00

Фронт наближається. Покровськ: поїхати не можна залишитися

Лінія фронту з кожним днем наближається, але ми сидимо і чогось чекаємо. Покровськ має всі шанси стати другим Бахмутом або Авдіївкою. Може, вже час шукати безпечніше місце?
Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Всі статті