Усі 36 гуманітарних хабів Луганщини готові до роботи в режимі пунктів обігріву (адреси)

До роботи в режимі пунктів обігріву готові всі 36 гуманітарних хабів Луганщини в різних регіонах України. Про це повідомив начальник Луганської ОВА Артем Лисогор у своєму Телеграм-каналі 9 січня. 

"У зв’язку зі збільшенням обстрілів українських міст росіянами та настанням холодів - готуємося до можливих блекаутів. Зокрема, маємо забезпечити нашим громадянам можливість постійного доступу до зв’язку та інтернету, а також тепла та електрики. Так, хаби забезпечені генераторами та паливо-мастильними матеріалами, універсальними мобільними батареями, старлінками, мобільними зарядними станціями, павербанками, обігрівачами, ковдрами тощо", - сказано в повідомленні. 

Зазначається, що  низка хабів мають автономне опалення та твердопаливні котли. Крім цього, є запаси питної та технічної води, здійснюється забезпечення людей гарячими напоями. Здійснюється чергування медичними працівниками на випадок надання невідкладної допомоги.

"Також було опрацьовано питання роботи пунктів обігріву на базі хабів у цілодобовому режимі при зниженні температурного режиму та відключення електроенергії водночас", - йдеться також у повідомленні. 

Наразі пункти обігріву працюють згідно з графіком гуманітарних хабів.

Адреси хабів 

Раніше повідомлялось, що переселенців з Луганщини у Дніпрі консультуватимуть юристи, а в Києві - фахівці пенсійного фонду.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті