Уряд дозволив доступ до реєстрів на певних частинах територій активних бойових дій - Мінреінтеграції

Уряд України дозволив доступ до реєстрів на певних частинах територій активних бойових дій. Про це повідомляє Мінреінтеграції.

"Наразі доступ до реєстрів дозволено на територіях можливих бойових дій. Але такого доступу немає на територіях активних бойових дій.  Сьогодні Уряд розширив перелік категорій територій, де є доступ до реєстрів. Відтепер дозволено функціонування реєстрів на територіях активних бойових дій, де інтенсивність бойових дій дає об’єктивну можливість функціонування реєстрів", - йдеться у повідомленні.

Таким чином, на певних частинах територій активних бойових дій буде дозволена діяльність користувачів реєстрів, а їх мешканці отримають безпосередній доступ до адміністративних послуг, зазначається у повідомленні.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті