Уночі в Тулі, Смоленську та Орлі РФ пролунали вибухи

У росії вночі 21 січня пролунали вибухи в містах Тула, Смоленськ і Орел.  У місцевих пабліках повідомляють про атаку безпілотників і роботу засобів ППО.

У Тулі, за свідченнями місцевих жителів, був приліт по оборонному підприємству "Щегловский вал", яке виробляє, зокрема, зенітно-ракетні комплекси Панцир-С. 

Пізніше в міноборони РФ заявили, що над Тульською областю був нібито збитий безпілотник. 

Як повідомлялося, раніше в міноборони РФ заявили про збиття безпілотника в Саратовській області і звинуватили "київський режим". 

Нагадаємо, також у російському Бєлгороді повідомили про два вибухи і "приліт". 

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті