Унаслідок удару по будівлі в Донецьку загинуло 8 російських офіцерів, ще шестеро поранені - соцмережі

Унаслідок удару по будівлі в Донецьку вдень 7 листопада загинуло 8 російських офіцерів, ще шестеро дістали поранення, двоє з них - важкі. Про це повідомляє російський Телеграм-канал "Кремлевская табакерка".

"Загалом загинуло 14 осіб, було вбито і простих військових, які перебували в будівлі. Зокрема, загинули і поранені кілька операторів БПЛА, яких запросили для участі в нараді. Дивом залишилися живі співробітники одного з ресторанів міста, які готували для офіцерів фуршет. Його планували влаштувати після наради", - йдеться в повідомленні.

"Серед загиблих - два офіцери, які спеціально приїхали в Донецьк зі штабу в Ростові-на-Дону. Їхні імена всі джерела відмовилися називати. Також були втрачені безпілотники. Їхньої точної кількості джерела не знають. Але один зі співрозмовників сказав, що втрати можуть бути суттєвими", - уточнюється в повідомленні.

"Удар, найімовірніше, стався за наводкою (таке, на жаль, не вперше відбувається в Донецьку). Зараз ФСБ та інші силові структури з'ясовують, хто міг здати ворогу інформацію про нараду", - констатує Телеграм-канал.

Як повідомлялося, потужні "прильоти" по центру Донецька - зруйновано історичну будівлю екс-готелю "Великобританія".

Статті

Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Всі статті