"Укрзалізниця" повідомила про затримку низки поїздів на перемишльському напрямку

Низка поїздів на перемишльському напрямку прямує з відставанням від графіка через сходження вантажного поїзда в Польщі. Про це 21 грудня у Телеграм повідомила "Укрзалізниця" (УЗ).

"Рейси перемишльського напрямку досі наганяють графік після вчорашнього сходження польського вантажного поїзда поблизу Медики (Польща)", - повідомили в УЗ.

Зазначається, що чеський рейс RJ1022 до Праги дочекався вночі українських пасажирів і вирушив о 3:22, нині він на під'їзді до столиці Чехії.

Зазначається, що проїзд на польському кордоні повністю відновлено ввечері в середу, але через інцидент частина поїздів вирушила із затримкою: №716/715 Перемишль - Київ вирушив зі станції Львів о 09:42 (+7:07); №31/32 Перемишль - Запоріжжя +5:37; №51/52 Перемишль - Київ +3:00; №35/36 Перемишль - Одеса +1:55; №37/38 Ужгород - Одеса +1:55.

Раніше повідомлялося, що рух поїздів залізничною станцією Медика (перемишльський напрямок), зупинений через сходження вантажного поїзда в Польщі, було відновлено.

Пасажирів рейсів у дорозі просять враховувати зміни в часі під час планування подальших можливих пересадок.

Як повідомлялося, "Укрзалізниця" запускає перший Сity Еxpress, який з’єднає Дніпро з передмістям. 

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті