"Укрпошта" почала продавати ліки з безплатною доставкою на Донеччині та Сумщині

Украінці зможуть придбати ліки через контакт-центр «Укрпошти» з безплатною доставкою. Пілотний проєкт уже стартував на Донеччині та в окремих прикордонних районах Сумщини. Про це повідомили у  Міністерстві охорони здоров'я 21 лютого.

"Відтепер українці зможуть придбати ліки через контакт-центр Укрпошта з безкоштовною доставкою. Пілотний проєкт “Укрпошта. Аптека” розпочне свою роботу на деокупованих і прифронтових територіях: на Донеччині та в окремих прикордонних районах Сумщини. Можна буде замовити майже 10 тисяч найменувань лікарських засобів безрецептурної групи. Також тут будуть відпускатися лікарські засоби за програмою «Доступні ліки» (безоплатні або з невеликою доплатою)", - зазначили у МОЗ.

Після успішного старту планується розширення, і до проєкту буде долучено прифронтові Харківщину, Херсонщину, Миколаївщину, Запоріжжя тощо. У перспективі — всі населені пункти країни.Це послідовна політика МОЗ щодо покращення доступу до ліків українців, які мешкають у сільській місцевості та там, де ускладнений доступ до аптечних мереж.

Як оформити замовлення?

  • Зателефонуйте за номером 0 800 300 545.
  • Для зв’язку з фахівцем слідуйте підказкам у голосовому меню.
  • Замовлення буде спаковано та надіслано безкоштовно за послугою «Укрпошта Експрес».

Відстежити відправлення можна на сайті, у мобільному застосунку та через чат-бота у месенджерах. Для перевірки правильності комплектації замовлення передбачено огляд при врученні посилки.

Статті

Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Всі статті