Український суд заарештував 6 суден під прапором РФ, які вивозили вкрадене зерно

Суд наклав арешти на шість морських суден, які заходили до закритих портів Криму та вивозили вкрадене в Україні зерно. Про це 2 вересня у Telegram повідомляє Офіс генерального прокурора.

Повідомляється, що відповідні клопотання подали прокуратури Автономної республіки Крим та Севастополя. Зокрема, правоохоронці встановили, що шість судів здійснювали систематичні незаконні заходи до закритого Севастопольського морського торговельного порту, переправляючи українське зерно до третіх країн.

Йдеться про суди "Амур-2501", "Олександр Грін", "М. Андрєєв", "Федор", "Св. Костянтин" та "Капітан Корчин", які ходять під прапором РФ.

Таким чином, півострів Крим використовується росією як плацдарм для незаконного перевезення зерна, викраденого з тимчасово окупованих територій України.

Нагадаємо, що за заявами посла України у Лівані вкрадене українське зерно перевозять 87 кораблів.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті