Українські воїни за добу знищили пункт управління та 3 райони зосередження живої сили окупантів

Українські війська за добу знищили пункт управління, а також три райони зосередження живої сили окупантів. Про це 10 листопада у ранковому зведенні повідомляє Генштаб ЗСУ.

"Авіація Сил оборони України протягом минулої доби завдала по ворогові 6 ударів. Під поразку потрапили 2 райони зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, а також 4 позиції засобів протиповітряної оборони противника", - повідомили українські військові.

Ракетні та артилерійські підрозділи Сил оборони своєю чергою вразили пункт управління, а також район зосередження живої сили, озброєння та військової техніки, а також склад боєприпасів та інші важливі військові об'єкти окупантів. Сили ППО наших військ також збили п'ять "Шахедів" та три "Орлани" на різних напрямках.

Нагадаємо, напередодні повідомлялося, що добові втрати рашистів становили 780 окупантів.

Статті

Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Донецьк
25.04.2024
10:45

Діяти та жити цікаво: Як молодь з Мирнограда розвиває громаду біля лінії фронту

Наразі у Донецькій області масові заходи заборонені, але люди потребують якоїсь розради. Творчі проекти об’єднали талановиту молодь та створили терапевтичний ефект для мешканців громади, заповнили культурну порожнечу.
Всі статті