Українські воїни знищили 8 зенітних комплексів та 3 склади окупантів - Генштаб

Українські військові минулої доби знищили 8 зенітних ракетних комплексів і 3 склади з боєприпасами окупантів. Про це у ранковому зведенні 2 жовтня повідомив Генштаб.

"Для підтримки дій наземних угруповань авіація Сил оборони протягом минулої доби завдала 29 ударів. Підтверджено ураження опорного пункту противника, 22 районів зосередження озброєння та військової техніки, а також 6 зенітних ракетних комплексів противника", - повідомили українські військові.

Своєю чергою ракетні та артилерійські підрозділи ЗСУ за добу уразили 8 командних пунктів, 10 районів зосередження живої сили, озброєння та військової техніки та 2 зенітних ракетних комплекси С-300.

Також в результаті артилерійських ударів було знищено три ворожі склади боєприпасів. Крім того, наші підрозділи ППО збили два ворожі безпілотники.

Нагадаємо, що напередодні ЗСУ уразили 17 районів зосередження техніки та 4 командні пункти ворога.

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті