Українські військові знищили всі чотири ворожі крилаті ракети, випущені по Хмельниччині

Повітряні сили Збройних сил України у неділю, 24 липня, знищили усі чотири крилаті ракети, випущені у напрямку Хмельницької області. Про це командування Повітряних сил ЗСУ повідомляє у Телеграм.

«Сьогодні, 24 липня, протиповітряною обороною Повітряних сил Збройних сил України знищено усі чотири крилаті ракети типу «Калібр», випущені у напрямку Хмельницької області з акваторії Чорного моря», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що раніше повідомляли про збиття трьох ракет зенітними ракетними підрозділами повітряного командування «Захід». За уточненою інформацією, четверту ракету теж знищено - протиповітряною обороною повітряного командування «Південь».

Протягом доби ударна авіація Повітряних сил завдала до десяти групових авіаударів по ворожих військах на півдні та сході країни. 

"Уражено три взводні опорні пункти, скупчення бойової броньованої техніки та живу силу російських окупантів», - ідеться в повідомленні.

Повідомлялося, що три російські ракети, які українські сили Протиповітряної оборони збили вранці над Хмельниччиною, впали за межами населених пунктів. Загоряння, що виникли, ліквідовано, людських жертв немає.

Статті

Світ
11.05.2024
10:03

"Майбутнє українського Донбасу видається все більш похмурим". Західні медіа про Україну

...Китайці, ймовірно, вирішили, що погрози Байдена були блефом. У березні 2023 року Сі відвідав Кремль, зухвало демонструючи солідарність з Путіним. Це виявилося переломним моментом у війні Москви, фактично перетворивши конфлікт на опосередковану...
Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Всі статті