Українські розвідники вилучили на Зміїному озброєння й документи рашистів, а також евакуювали з острова кота (ВІДЕО)

В ході операції Головного управління розвідки (ГУР) Міноборони України проведено роботи з дослідження й рекогносцирування території та підземних укріплень острова Зміїний, де також виконано інженерні роботи з розмінування. Про це повідомляється в Телеграм-каналі відомства 20 липня.

"Виявлено та вилучено зразки озброєння та техніки противника, – сказано в повідомленні. – Зокрема, систем наведення та керування, БПЛА "Орлан-10", системи ПЗРК, гранатомети, вогнемети, стрілецьке озброєння, журнали ведення бойових дій, особисті документи військових РФ, електронні носії інформації".

Уточнюється, що на острові також знайдено та евакуйовано на підконтрольну територію українського кота, який прожив кілька місяців в окупації.

Раніше повідомлялось, що українські воїни підняли прапор України над звільненим островом Зміїний.

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті