Українські пілоти завдали 20 ударів по позиціях рашистів та знищили 5 позицій ППО - Генштаб

Українські пілоти за добу завдали близько 20 ударів по позиціях окупантів. Про це 26 вересня у зведенні повідомляє Генштаб ЗСУ.

"Авіація Сил оборони завдала близько 20 ударів. Підтверджено поразку 13 районів зосередження живої сили та військової техніки супротивника, позиція броньованої техніки та 5 позицій зенітних ракетних комплексів", - повідомили українські військові.

Своєю чергою ракетні війська та артилерія вразили три пункти управління, п'ять пунктів зосередження живої сили та техніки окупантів, одну позицію ЗРК, а також 2 підрозділи ракетних військ та артилерії. Також під вогнем опинилися 3 ворожі склади з боєприпасами та 12 окремих важливих цілей.

У Генштабі наголосили, що остаточні втрати окупантів ще уточнюються.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що біля оточеного Лиману українські військові знищили окупантів разом із технікою.

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті