Українці подали понад 175 тисяч заяв на отримання дозволів на зброю - МВС

Станом на кінець 2023 року українці подали понад 175 тисяч заяв на отримання різних видів дозволів на зброю. Про це у Телеграм повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.

"У березні ми оголосили про те, що повноцінний запуск реєстру запланований на червень 2023 року.

Після місяців напруженої роботи 23 червня ЄРЗ запрацював, що дозволило нам посилити контроль за обігом вогнепальної зброї, і при цьому спростити процес її оформлення для громадян", - йдеться в повідомленні.

Клименко розповів, що станом на кінець року українці подали понад 175 тисяч заяв на отримання різних видів дозволів на зброю. Поліцейські прийняли більш як 164 тисячі рішень про надання відповідних дозволів.

Нагадаємо, в Україні від початку повномасштабного вторгнення РФ було втрачено і викрадено понад 178 тисяч одиниць зброї.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті