Український серіал "Спіймати Кайдаша" з’явиться на Netflix

Серіал "Спіймати Кайдаша" за мотивами повісті Івана Нечуя-Левицького "Кайдашева сім’я", вийде на Netflix 29 березня, - повідомляє 24.tv.ua.

Режисеркою сучасного інтерпретації твору виступила Наталка Ворожбит, найбільш відома за кінострічками "Кіборги", "Дике поле", "Погані дороги". Саме вона майстерно показала кумедну історію української сім'ї, що складається з 8 головних героїв. Хронологічно охопила період з 2005 до 2014 року.

Один з акторів Тарас Цимбалюк зізнався, що раніше відповідь на питання, чи буде продовження серіалу, зводилась до практично чіткого "Ні", але зараз каже, що все може бути.

"Звичайно, хочеться вірити у продовження такого народного, нашого українського серіалу! Дякуємо за любов до "Кайдашів"!, – написав актор.

Видання зазначає, що з минулої весни Netflix активно почав додавати на платформу український контент. Доступний він переважно на території України. Окрім "Спіймати Кайдаша", там можна переглянути 21 український проєкт. Серед них:

  • "Мої думки тихі";
  • "Я працюю на цвинтарі";
  • "Віддана";
  • "Носоріг";
  • "Слуга народу";
  • "Скажене весілля";
  • "Поводир";
  • "Максим Оса та золото Песиголовця" та інші.

Статті

Країна
18.04.2024
18:19

Медична реформа по-запорізьки. Чи отримають пацієнти  належне медичне забезпечення  та  якісне лікування

Факт економії бюджетних коштів, про який говорять місцеві чиновники, навряд чи додає оптимізму запоріжцям, які стають пацієнтами  оптимізованих лікарень. Будь-який пересічний містянин підтвердить, що досі  не помітив, щоб така реорганізація якось...
Країна
18.04.2024
09:14

Закон про посилення мобілізації: основні положення

"Це було дуже несподівано. Поки що ми на всіх ефірах і в соцмережах розповідали, що це закон про справедливість, про демобілізацію, головну норму просто вирішили прибрати. Кажуть, що це був чіткий ультиматум від Генерального штабу. У приватних...
Країна
17.04.2024
10:00

Формування збройних сил та мобілізація в Україні. Як це було в минулому

Битва ж за Україну була виграна значною мірою завдяки перемозі більшовиків на ідеологічному та інформаційному фронтах. Саме це, вкупі з мобілізаційними можливостями Червоної Армії, неперевершеною жорстокістю до противника, здатність йти до перемоги...
Всі статті