Український партизанський рух "Атеш" для розвалу російської армії зсередини активно вербує агентів у Сибіру

Військовий рух українців і кримських татар "Атеш" активно вербує агентів у Сибіру з метою розвалу російської армії зсередини. Про це повідомив Телеграм-канал "Атеш" 19 квітня.

"У Сибіру активно запущено процес набору нових агентів у рух "Атеш", – ідеться в повідомленні. – Ми створили автономний осередок "Атеш" у Сибіру. У нас є люди, кошти і бажання розвалити російську армію. Незабаром очікується низка операцій".

Підкреслюється, що партизанів цікавить інформація такого типу:

- фото/відео військової техніки;

- списки особового і командного складу військових частин, військкоматів;

- службові документи.

"Також нас цікавлять люди, які бажають вступити в "Атеш", – сказано в повідомленні. – Ми активно вступаємо в армію РФ, і очікувана нова хвиля загальної мобілізації цьому допоможе".

Раніше з посиланням на рух "Атеш" повідомлялося, що російський гелікоптер під Куп'янськом знищив свої три "Урали" і дві БМП, доля пілота невідома.

Статті

Країна
04.05.2024
10:00

Мобілізація в Криму: заманюють грошима та безкоштовною землею

З 20 квітня окупанти в Криму розпочали більш активну мобілізацію чоловіків для війни проти України. Зокрема, на території півострова працюють мобільні мобілізаційні бригади, які розміщуються у публічних місцях
Донецьк
03.05.2024
12:00

Фронт наближається. Покровськ: поїхати не можна залишитися

Лінія фронту з кожним днем наближається, але ми сидимо і чогось чекаємо. Покровськ має всі шанси стати другим Бахмутом або Авдіївкою. Може, вже час шукати безпечніше місце?
Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Всі статті