Український безпілотник трохи не долетів до аеродрому під Таганрогом

Український безпілотник трохи не долетів до аеродрому під Таганрогом у ніч на 9 березня. Про це повідомляє Телеграм-канал "Радіо Свобода".

"У Таганрозі в ніч на 9 березня український дрон упав і вибухнув за 900 метрів від місця, де раніше на супутниковому знімку був помічений російський літак дальньої радіолокаційної розвідки А-50. Очевидці повідомляли про "масовий" наліт безпілотників на місто і щонайменше про п'ять вибухів", - ідеться в повідомленні.

Як з'ясувало "Радіо Свобода", після другої з початку року катастрофи А-50 у районі Азовського моря у РФ може залишатися 5 або 6 таких літаків у льотному стані. Кожен із них коштує близько півмільярда доларів. А-50 використовуються для розвідки і координації комбінованих ударів, наприклад, нанесених одночасно стратегічними бомбардувальниками і крилатими ракетами.

Як повідомлялося, міноборони РФ відзвітувало, що цієї ночі в 4 областях країни "перехоплено і знищено" 47 українських безпілотників.

Статті

Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Світ
13.05.2024
12:08

Відставки Шойгу та Патрушева: що це означає для росії та України

Тобто зараз ми бачимо ослаблення блоку силовиків взагалі, а не тільки МО Росії. Війна зробила їх надто впливовими, а отже, небезпечними. Сюди ж вписується і відставка Патрушева з посади секретаря Радбезу – це вже удар по спецслужбістському блоку,...
Всі статті