Українські захисники відбили понад 10 атак, завдали 9 ударів по районах зосередження рашистів – Генштаб

Українські військові відбили понад 10 атак ворога в Луганській і Донецькій областях, завдали 9 ударів по районах зосередження рашистів за минулу добу. Про це повідомляється у зведенні Генштабу ЗСУ від 6:00 27 січня.

"Підрозділи Сил оборони минулої доби відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Площанка, Невське і Червонопопівка Луганської області та Верхньокамянське, Парасковіївка, Бахмут, Кліщіївка, Водяне, Невельське, Мар’їнка і Вугледар на Донеччині", – сказано в повідомленні.

Зазначається, що українська авіація протягом минулої доби завдала 8 ударів по районах зосередження противника, а також удар по позиції його зенітно-ракетного комплексу. Також збито 3 ворожі розвідувальні БПЛА.

Крім того, підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України уразили 4 пункти управління, район зосередження живої сили противника, 2 райони зосередження артилерії, склад боєприпасів та 2 інші важливі ворожі об’єкти.

Раніше повідомлялось, що ЗСУ завдали 8 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки окупантів.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті