Українські захисники стабілізували ситуацію на півночі Луганщини, втрати росіян перевищили 300 осіб за два дні – Власенко

Силам оборони вдалось стабілізувати ситуацію на фронті на півночі Луганської області. Про це повідомив голова Сєвєродонецької РВА Роман Власенко в ефірі "Апостоф TV" 4 серпня.

"На півночі області Збройним силам України вдалось стабілізувати ситуацію. Наразі активності дуже високі – це і Новоселівське, і Білогорівка, і Серебрянське лісництво, і в районі Діброви, в районі Кремінної", – сказав Власенко.

Він зазначив, що найбільш гаряче зараз у районі Білогорівки.

"Окупанти активно використовують артилерію, авіацію, але дійсно наші хлопці тримають оборону, наносять значні втрати російському війську, – підкреслив голова РВА. – За останні пару днів втрати росіян складають більше 300 осіб пораненими й загиблими. Крім того, дуже багато нищать техніки, є інформація про полонених".

Тому, за словами Власенка, ситуація на півночі Луганської області більш-менш стабільна в плані лінії фронту, але активність ворога там дуже висока.

Раніше повідомлялось, що ворог тиждень намагався прорвати оборону ЗСУ в Луганській області.

Раніше також повідомлялось, що втрати росіян пораненими і вбитими на Луганщині склали понад 300 осіб за останні три дні.

Раніше також було опубліковано відео, яке демонструє, що мінімум 10 окупантів потрапили в полон під Кремінною в Луганській області.

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті