Українські захисники стабілізували ситуацію на півночі Луганщини, втрати росіян перевищили 300 осіб за два дні – Власенко

Силам оборони вдалось стабілізувати ситуацію на фронті на півночі Луганської області. Про це повідомив голова Сєвєродонецької РВА Роман Власенко в ефірі "Апостоф TV" 4 серпня.

"На півночі області Збройним силам України вдалось стабілізувати ситуацію. Наразі активності дуже високі – це і Новоселівське, і Білогорівка, і Серебрянське лісництво, і в районі Діброви, в районі Кремінної", – сказав Власенко.

Він зазначив, що найбільш гаряче зараз у районі Білогорівки.

"Окупанти активно використовують артилерію, авіацію, але дійсно наші хлопці тримають оборону, наносять значні втрати російському війську, – підкреслив голова РВА. – За останні пару днів втрати росіян складають більше 300 осіб пораненими й загиблими. Крім того, дуже багато нищать техніки, є інформація про полонених".

Тому, за словами Власенка, ситуація на півночі Луганської області більш-менш стабільна в плані лінії фронту, але активність ворога там дуже висока.

Раніше повідомлялось, що ворог тиждень намагався прорвати оборону ЗСУ в Луганській області.

Раніше також повідомлялось, що втрати росіян пораненими і вбитими на Луганщині склали понад 300 осіб за останні три дні.

Раніше також було опубліковано відео, яке демонструє, що мінімум 10 окупантів потрапили в полон під Кремінною в Луганській області.

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті