Українські захисники можуть звільнити від окупантів Крим раніше, ніж Донецьк і Луганськ - Подоляк

Радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк вважає, що можливість звільнити окупований Крим може бути швидше, ніж Донецьк і Луганськ. Про це він сказав у інтервʼю DW.

"Логіка війни така, що можливість звільнити Крим абсолютна. І якомога швидше, навіть набагато швидше, ніж Донецьк і Луганськ. Хоча мені видається, що ми маємо максимально жорстко звільнити Донецьк і Луганськ. Це було б символічно. Тому що оця істота (путін, - прім. "ОстроВа), яка постійно виступає, говорить про "донбасский народ". Ну, треба звільнити цю територію. Просто звільнити. Щоб ця істота перестала ображати слово "Донбас". Щоб у неї був такий комплекс неповноцінності", - сказав радник глави ОПУ.

За його словами, звільнити окупований Донбас необхідно швидко, щоб диктатор РФ путін «перестав ображати слово Донбас».

"От табличка "Донбас", а ми зробимо так, будемо Росії постійно говорити "Донбас хоче задати питання Росії". Ну, щоб у них було таке, мандражували постійно. Це дуже важливо. Але щодо Криму, оперативно-тактично це буде зроблено достатньо швидко при виконанні певних умов. Знову ж таки, це як будуть заплановані контроперації наші, це обсяги зброї і це можливість досягнути на півострові Крим скрізь ракетами ATACMS", - пояснив Подоляк.

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті