Українська авіація нанесла три удари по зосередженню сил рашистів на лівому березі Дніпра

Авіація ЗСУ та нанесла три удари по зосередженню сил та засобів противника на лівому березі Дніпра. Про це повідомило ОК "Південь" 26 березня.

"Нашою авіацією нанесено три удари по зосередженню сил та засобів противника на лівому березі Дніпра. Ракетно-артилерійськими підрозділами відпрацьовано комплекс вогневих завдань", - йдеться у повідомленні.

За підтвердженими даними, знищено ворожий спостережний пункт та інженерну техніку, демілітарізовано 8 рашистів. Інші дані дорозвідуються.

Водночас окупанти продовжують обстріли деокупованих територій правобережжя.

Зазначається, що за минулу добу ворог здійснив близько 50 обстрілів з наземної зброї та винищувачем Су-35 наніс авіаційний удар двома керованими авіаційними бомбами по об’єкту критичної інфраструктури на Бериславщині.

"Під час обстрілів основними об’єктами ураження залишалися житлові будинки, як в обласному центрі, так і в прибережних сільських громадах. 8 цивільних осіб отримали поранення різного ступеню важкості", - повідовили в ОК "Південь".

Крім цього, інформується про те, що поблизу Великої Олександрівки, в Бериславському районі і Іванівки, в Херсонському, на міні підірвалися по дві особи.

Статті

Світ
23.04.2024
17:26

«Брати приклад із Леніна і змінити, нарешті, внутрішню політику». Російські ЗМІ про Україну

У такий гарний весняний день навіть не хочеться писати про цей цирк виродків під назвою "конгрес США", але кілька важливих тез по суботньому голосуванню все ж таки окреслимо...
Донецьк
22.04.2024
18:04

ВЕЗ і криза довіри. Донецький щоденник

З усього обіцяного раніше вдалося реалізувати лише одне – «приєднання» до РФ. Та й то якось кособоко: начебто всіх обрусили, тобто видали паспорти з курками, але за фактом «руськими» жителі «ДНР» вважаються виключно у своєму зоопарку.
Донбас
21.04.2024
19:30

"Будуть руйнуватися українські міста, територія України все більше ставатиме диким полем". Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу, у повній відповідності до кремлівських методичок, "переживали" за подальшу долю України, раділи відсутності у ЗСУ західної допомоги, а коли палата представників Конгресу США все ж таки проголосувала за...
Всі статті