Україна зіграла внічию з Італією у заключному відбірковому матчі на Євро-2024, однак має шанси потрапити до ЧЄ

Національна збірна України з футболу зіграла в нульову нічию зі збірною Італії тим самим втративши можливість вийти напряму у фінальну частину Чемпіонату Європи 2024.

За результатами відбіркового циклу Україна набрала 14 очок у 8 матчах, та посіла третє місце у групі, поступившись Італії, яка набрала таку ж кількість балів, лише за особистими зустрічами. Групу очолила збірна Англії, а 4 та 5 місце посіли збірні Північної Македонії та Мальти відповідно.

Однак українська збірна ще має шанси потрапити на Євро через матчі плей-офф, які відбудуться навесні 2024 року. Жеребкування відбудеться 23 листопада.

Суперниками збірної України можуть стати Боснія та Герцеговина, Ізраїль, Фінляндія, Ісландія, Польща, Естонія та Уельс.

Перший матч зі збірною Італією Україна програла.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті