Україна надала Пентагону звіт по використанню касетних боєприпасів

Представники української влади відзвітували в Пентагон щодо використання касетних боєприпасів, наданих США. Про це повідомляє агенція CNN.

Один із українських чиновників сказав, що інформація, передана міністерству оборони, включала як кількість випущених снарядів, так і кількість знищених російських цілей, хоча чиновник відмовився повідомити, які ці цифри.

Очікуваним звітом був запит США в рамках угоди надіслати в Україну артилерійські снаряди з касетними снарядами, відомі як DPICM. В інтерв’ю CNN минулого місяця міністр оборони України Олексій Резніков заявив, що планує передати звіт своєму колезі, міністру оборони США Ллойду Остіну.

Як повідомлялося раніше, Байден попросить у Конгресу додаткове фінансування для України

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті