Україна має зброю, яка дозволяє знищувати цілі на території РФ – Данілов

Україна має в своєму розпорядженні зброю власного виробництва, яка може вражати цілі на території росії. Про це 7 лютого повідомляє CNN із посиланням на заяву секретаря РНБО Олексія Данілова.

"Щодо російської території, то нам ніхто не забороняє знищувати цілі зброєю українського виробництва. У нас є така зброя? Так, є", - сказав він.

Таким чином Данілов прокоментував заборону з боку західних країн на використання їхньої зброї проти російських окупантів на території РФ.

Нагадаємо, раніше секретар РНБО повідомляв, що Україна не має жодних заборон по ударах по території росії.

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті