Удар по Бердянську: з порту почали тікати суда окупантів

Після вибуху у окупованому Бердянську сьогодні, 2 червня, з порту почали відходити суда. Про це повідомляють місцеві пабліки.

"За словами окупантів усе добре, але з порту чомусь почали тікати судна", - йдеться у повідомленні.

За інформацією окупанів "руйнувань та жерт немає". " Але до порту помчали машини швидкої допомоги", - повідомили місцеві.

Пізніше колаборант Володимир Рогов, який називає себе "представником головної ради військово-цивільної адміністрації Запорізької області", написав про кілька гучних вибухів у місті близько 12:00, за попередніми даними, вибухів було три. Він стврерджує, що це була "спроба ракетного обстрілу" з боку ЗСУ, але спрацювала ППО окупантів.

Крім того, у пабліках повідомлють про те, що нібито ракета летіла в бік Коси, її збили й вона могла впасти у районі Слобідка. Також було чутно вибух у селі Осипенко.

Як повідомлялося, Морський порт окупованого Бердянська потрапив під обстріл.

Статті

Країна
18.04.2024
09:14

Закон про посилення мобілізації: основні положення

"Це було дуже несподівано. Поки що ми на всіх ефірах і в соцмережах розповідали, що це закон про справедливість, про демобілізацію, головну норму просто вирішили прибрати. Кажуть, що це був чіткий ультиматум від Генерального штабу. У приватних...
Країна
17.04.2024
10:00

Формування збройних сил та мобілізація в Україні. Як це було в минулому

Битва ж за Україну була виграна значною мірою завдяки перемозі більшовиків на ідеологічному та інформаційному фронтах. Саме це, вкупі з мобілізаційними можливостями Червоної Армії, неперевершеною жорстокістю до противника, здатність йти до перемоги...
Світ
16.04.2024
10:17

«Енергійний контрудар може стати джокером у рукаві Сирського». Російські ЗМІ про Україну

"Загальна оцінка українських резервів приводить до висновку: наявних сил і засобів командуванню ЗСУ не вистачить для проведення стратегічного наступу. Але їх достатньо для енергійного контрудару оперативного масштабу на одному напрямку".
Всі статті