Удар дрона по російському танкеру - спецоперація СБУ та ВМС

Сьогодні вночі СБУ підірвала великий нафтовий танкер РФ «SIG», який транспортував паливо для російських військ. Про це повідомляє Телеграм-канал "Оперативний ЗСУ".

"Як повідомляють наші джерела в СБУ, спецоперація проходила вже за класичним сценарієм: надводний дрон, 450 кг тротилу, вибух. Як результат - один з найбільш потужних нафтових танкерів рф (збудований в 2014 році, майже 5 тисяч тон) розпочав «отрицательное плавание» біля Кримського мосту. Танкер був добре навантажений паливом, тож «феєрверк» було видно здалеку", - йдеться у повідомленні.

"Свою чергову успішну спецоперацію СБУ проводила спільно з ВМС. Цікаво, що вона відбувалася саме в територіальних водах України", - зазначається у повідомленні.

Як повідомлялося, унаслідок атаки дрона російський танкер отримав пробоїну на підході до Керченської протоки.

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті