Убивця, який за участь у війні проти України у складі ПВК "Вагнер" вийшов на свободу, скоїв нове вбивство

У Кіровській області РФ за підозрою у вбивстві пенсіонерки затримали колишнього найманця ПВК "Вагнер" Івана Россомахіна, який раніше був засуджений за вбивство на 14 років. Про це пишуть російські ЗМІ.

У колонії він завербувався в ПВК "Вагнер" і після 6 місяців війни проти України був помилуваний і відпущений на свободу.  Він повернувся в рідне село і почав тероризувати своїх земляків - п'яний ходив вулицями з сокирою і погрожував убити всіх, хто його образить.

На місцевому телебаченні вийшов сюжет про "захисника" і нового "героя Росії".

Місцеві жителі просили правоохоронні органи захистити їх. Начальник відділу поліції заспокоював людей і говорив, що біля будинку Россомахіна чергуватиме цілодобова охорона, а 28 березня його знову відправлять в Україну, оскільки колишній зек уклав новий контракт із ПВК "Вагнер".

Однак до свого від'їзду кримінальник встиг скоїти злочин - у сусідньому місті зарізав пенсіонерку.

Власник ПВК Євген Пригожин підтвердив, що вбивцею-рецидивістом виявився його колишній найманець. "Щодо Івана Россомахіна, дуже погано, що він скоїв злочин. І, безумовно, ми готові сприяти правоохоронним органам щодо будь-якого нашого колишнього бійця", - заявив він.

Статті

Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Донецьк
25.04.2024
10:45

Діяти та жити цікаво: Як молодь з Мирнограда розвиває громаду біля лінії фронту

Наразі у Донецькій області масові заходи заборонені, але люди потребують якоїсь розради. Творчі проекти об’єднали талановиту молодь та створили терапевтичний ефект для мешканців громади, заповнили культурну порожнечу.
Всі статті