У зруйнованому Лисичанську на місці демонтованого пам’ятника АТОвцям рашисти встановили пам’ятник Ворошилову

В окупованому й практично зруйнованому Лисичанську рашисти на місці демонтованого ними пам’ятника АТОвцям встановили пам’ятник Ворошилову – поплічнику Сталіна. Відповідне відео, зняте окупантами, розмістив журналіст Олексій Артюх у своєму Телеграм-каналі 20 березня.

"В Лисичанську встановили пам'ятник поплічнику Сталіна Клименту Ворошилову, – повідомив Артюх. – Відкривав його ватажок місцевої окупаційної адміністрації Андрій Скорий". 

Уточнюється, що у 2020 році на цьому місці відкрили пам'ятник добровольцям антитерористичної операції.

"Його росіяни демонтували, коли окупували місто", – сказано в повідомленні.

Раніше повідомлялось, що в окупованому Сєвєродонецьку припинила роботу амбулаторія – тут тепер можна лише забрати власну картку.

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті