У Запоріжжі відкриють другий у країні рекрутинговий центр

Найближчим часом у Запоріжжі відкриється рекрутинговий центр. Це другий центр у країні, перший - працює у Львові. Про це в Телеграм повідомляє начальник Запорізької ОВА Іван Федоров.

“Сьогодні є величезна потреба в мобілізаційному ресурсі і мобілізованих людях для наших військових частин. Саме тому на території Запоріжжя найближчими днями відкриється рекрутинговий центр. Це пілотний проєкт Міністерства оборони, один з яких сьогодні функціонує на території Львівської області”, - сказав він.Федоров запевнив, що цей проєкт не має жодного відношення до районного ТЦК. Там не вручатимуть повісток.

“Там будуть проводити рекрутинг до наших військових частин, які мають можливість приймати військовослужбовців. Наша мета - отримати мотивованих військовослужбовців, аби найбільш якісним кадровим потенціалом наповнити наші військові частини”, - йдеться у заяві.

За словами очільника області, спільно з трьома військовими частинами, які сьогодні виконують бойові задачі на Запорізькій лінії фронту, вдалося провести перемовини з Генштабом, і саме ці три частини можуть мобілізувати напряму до себе.Призовників готуватимуть до служби інструктори.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті