У Ялті напали на зрадника Царьова. Він у реанімації

В окупованій росією Ялті стався замах на екс-регіонала, який був "спікером парламенту Новоросії", що складався з представників так званих "ЛНР" і "ДНР" Олега Царьова. Про це пишуть росЗМІ з посиланням на представника "влади" окупованої частини Запорізької області Володимира Рогова. 

Рогов заявив, що в Царьова стріляли біля його будинку. Інше джерело інформації журналіст-зрадник Олександр Чаленко також сказав, що Царьова підрізали.

"Стан Олега дуже важкий. Наразі він у реанімації. Ніякої різанини не було. В Олега стріляли", - написав Рогов.

Царьов вів свою сторінку в Телеграм-каналі, і там також пізніше з'явилося повідомлення, що "інформація про замах на Олега Царьова підтверджується його рідними". У Царьова стріляли двічі, його відвезли на машині швидкої допомоги, він був "непритомний, з великою крововтратою", ідеться в пості.

Нагадаємо, що Царьов був депутатом Верховної ради кількох скликань і заступником голови фракції "Партія регіонів". У 2014 році він відкрито проявив себе як проросійський сепаратист і обійняв посаду "спікера Новоросії".

Статті

Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Всі статті