У Туреччені заявили про можливий візит путіна вже цього місяця

Путін планує відвідати Туреччину, ймовірно, наприкінці серпня. Про повідомили у Кабінеті міністрів Туреччини, пише турецьке видання Hurriyet 7 серпня.

"Кабінет міністрів збереться сьогодні під головуванням президента Таїпа Ердогана, на якому обговорюватиметься хід російсько-української війни, дипломатичні контакти Туреччини для припинення війни та Чорноморська зернова ініціатива, з якої Росія вийшла в односторонньому порядку, – сказано у повідомленні. – У цьому контексті будуть переглянуті стратегії, яких дотримуватиметься Туреччина, щоб знову запрацювати зерновий коридор. Крім того, буде оцінено можливий візит президента Росії Путіна до Туреччини наприкінці цього місяця".

Раніше в Ердогана запевнили, що таки заманили путіна до Туреччини.

Статті

Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Всі статті