У Тульській області РФ через вибух газу обрушився один із під'їздів – є загиблі

У місті Єфремов Тульської області РФ обрушився під'їзд будинку. Про це 7 лютого повідомили росЗМІ.

"Сталося обвалення з п'ятого по другий поверхи п'ятиповерхового житлового будинку. Рятувальники витягують постраждалих. Точних даних щодо їхньої кількості немає", - повідомляє агентство ТАСС із посиланням на прес-службу регіонального МНС.

За інформацією, вибух стався в панельному будинку на вулиці Хіміків. Точна причина вибуху поки не відома, але, за попередньою інформацією, йдеться про вибух побутового газу.

На місці вибуху вже виявлено тіла п'яти осіб, ще трьом мешканцям знадобилася медична допомога. Причому зазначається, що під завалами можуть залишатися люди.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Воронежі в ніч проти 2 січня стався вибух на аеродромі "Балтімор".

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті